Yhteistyö

BEACH VOLLEYN SM-FINAALIT

2017-2019 Jyväskylä

Kesän 2015 SM-finaaliturnaus Jyväskylässä oli menestys. Tapahtuma palkittiin Jokeri-palkinnolla Keski-Suomen urheilugaalassa ja se sijoittui toiseksi äänestyksessä vuoden keskisuomalaisesta urheiluteosta. Ja mikä tärkeintä, katsomot täyttyivät ääriään myöten täyteen.

NYT SM-FINAALIT PALAAVAT JYVÄSKYLÄÄN SEURAAVIEN KOLMEN VUODEN AJAKSI!

Jyväskylän satamaan rakennettavalla tapahtuma-alueella ratkaistaan sekä nuorten että aikuisten SM-mitalistit vuosina 2017-2019. Huipputason beach volleyta on tarjolla läpi viikonlopun perjantain neljännesvälieristä sunnuntain finaaleihin asti. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

OLE OSA KESÄN KUUMINTA TAPAHTUMAA!

Biitsifinaalit tarjoaa loistavan mahdollisuuden näkyä kiinnostavassa ympäristössä, verkostoitua, järjestää asiakastapaaminen tai unohtumaton virkistyspäivä työntekijöille.

Ota yhteyttä Taneliin tai täytä viereinen lomake niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

 

Yhteystiedot

Taneli Nieminen
Tapahtumapäällikkö
041 544 3664
taneli.nieminen@jyvaslentis.fi

Finaalitapahtuman järjestää lentopallo- ja beach volley seura JyväsLentis. Tapahtuman tuotto kohdistetaan seuran juniorilentopallotoiminnan tukemiseen.

OTA YHTEYTTÄ

MIKSI MUKAAN?

Ainutlaatuinen tapahtuma sekä luonteeltaan että ympäristöltään
Tapahtumaan on kaikilla vapaa pääsy
Tapahtuman tuotto kohdistuu junioriliikuntaan sekä osuus yhteistyösopimuksista suoraan Lastun ry:n tukemiseen
3v sopimus tapahtuman järjestämisen osalta tarjoaa mahdollisuuden kehittää sekä tapahtumaa että yhteistyökumppanuuksia pitkäjänteisesti
Taustalla loistavasti onnistunut tapahtuma vuodelta 2015, joka keräsi suuret yleisömäärät ja on pysynyt tähän päivään asti ihmisten puheissa