Biitsiä auringonlaskuun SM-finaaleissa

Biitsiä auringonlaskuun SM-finaaleissa

Beach volleyn SM-finaalit pelataan Jyväskylässä 10.-12.8. Kotimaisen biitsikesän huipennus tuo tuttuun tapaan maan parhaat pelaajat taistelemaan SM-mitaleista Jyväskylän satamaan rakennettavalle pääkentälle.

Tapahtuma käynnistyy perjantaina naisten ja miesten neljännesvälieräotteluilla. Lauantai etenee puolivälierien ja välierien merkeissä ja huipentuu pronssiotteluihin. Sunnuntai on finaalipäivä, kun ensin ratkaistaan nuorten SM-mitalit U14, U16 ja U18 sarjoissa, jonka jälkeen turnaus huipentuu miesten ja naisten loppuotteluihin.

Tämän kesän SM-finaalien aikataulusta tekee poikkeuksellisen otteluiden jatkuminen aina auringonlaskuun asti. Sataman pääkenttä valaistaan ja näin perjantain sekä lauantain viimeiset ottelut käynnistyvät klo 21 päättyen auringon laskiessa.

SM-finaaleihin on yleisöllä tuttuun tapaan vapaa pääsy, mutta parhaan elämyksen saavutat VIP-lipulla. Loistavaan kattaukseen sisältyy mm. paraatipaikka biitsikesän huipennuksen seuraamisen VIP-rekan katolta, Mustan Magian ja Art Cateringin loihtima biitsiruokailu, wakeboarding tai SUP-lautailu kokeilu ja pe+la biitsibileet VIP-jonosta Escapessa.

VIP-liput myynnissä >>>