Lastu ry Beach volleyn SM-finaalien yhteiskuntavastuukumppaniksi

Lastu ry Beach volleyn SM-finaalien yhteiskuntavastuukumppaniksi

 

JyväsLentis ja Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen Tuki ry ovat sopineet yhteistyöstä Beach volleyn SM-finaalitapahtuman osalta. Sopimuksen pohjalta JyväsLentis tukee Lastun tärkeää toimintaa ohjaamalla osan yhteistyösopimusten tuotosta sekä hyväntekeväisyysottelun lipaskeräyksen tuoton Lastulle.

–  Sopimus on ainutlaatuinen mahdollisuus yrityksille yhdistää urheilun avulla tehtävä pitkäjänteinen yhteistyö ja yhteiskuntavastuu koska jokaisesta solmitusta sopimuksesta menee konkreettinen osuus Lastu ry:lle, yhdistyksen puheenjohtaja Joni Vesalainen toteaa tyytyväisenä.

JyväsLentiksen ja Lastun välinen sopimus pitää sisällään vuosien 2017-2019 SM-finaalitapahtumat.

 

Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen Tuki ry. perustettiin vuonna 1993 keväällä. Yhdistyksen tavoitteena on hankkia lahjoitusvaroin leikki-, harrastus- ja opiskeluvälineistöä sekä laitteistoa keskussairaalan lastenosastoille. Lahjoitusvaroin tuetaan myös kuntoutustoimintaa ja erilaisia kursseja sekä lasten ja henkilökunnan yhteisiä tapahtumia.

JyväsLentis on solminut Lentopalloliiton kanssa kolmevuotisen sopimuksen SM-finaalien osalta. Jyväskylän satamaan rakennettavalla tapahtuma-alueella ratkaistaan sekä nuorten että aikuisten SM-mitalistit vuosina 2017-2019. Tulevan kesän ajankohta on 11.-13.8. Huipputason beach volleyta on tarjolla läpi viikonlopun perjantain puolivälieristä sunnuntain finaaleihin asti. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy. JyväsLentiksen tavoite on tapahtuman kautta tarjota katsojille elämyksiä huippu-urheilun parissa, tuoda sekä beach volleyta ja lentopalloa että JyväsLentiksen toimintaa tutuksi ja tukea seuran toimintaa junioriliikunnan parissa.