Mahtava beach volley -kesä Jyväskylässä!

Mahtava beach volley -kesä Jyväskylässä!

Jyväskylän biitsikesä on täynnä tapahtumia. Viikoittaisen juniori- ja aikuistoiminnan lisäksi tapahtumia riittää moneen lähtöön. Juniorien biitsitreeneistä vastaavat aikuisten SM-kiertueella kiertävät Emma Tenhunen ja Oona Ojala. Kaikille avoin ViikkoBiitsi taas kerää kaikentasoiset pelaajat keskiviikkoisin Tuomiojärven rantaan.

Turnauksien osalta kesän avaa juniorien U14 ja U16 -sarjojen SM-osakilpailu 15.-16.6. Kesäkuu jatkuu kiireisenä loppuun asti, sillä 27.6. jatketaan VIRVE-turnauksen merkeissä ja huipennuksena nähdään 28.-30.6. aikuisten SM-kiertueen osakilpailu Jyväskylä Open sekä Emilia ja Erika Nyströmin järjestämä Nyström’s Beach Volley Campin junioreille. Samalla viikolla on tarjolla ohjausta myös aikuisille, kun Jyrki Nurminen Beach Clinic on ohjelmassa 27-28.6.

Heinäkuussa jatketaan 27.-28.7 Avoimen turnauksen merkeissä ja biitsikesän kruunaa elokuun 16.-18. Jyväskylän satamassa ja Tuomiojärven kentillä pelattava SM-finaaliturnaus. SM-finaaleissa ratkaistaan tuttuun tapaan sekä nuorten että aikuisten SM-mitalien kohtalo. SM-finaalit saavat huipennuksen tänä kesänä sekä lauantaina että sunnuntaina, kun lauantai-illan päättää miesten loppuottelu ja sunnuntain naisten loppuottelu.

Kaikkiin kesän tapahtumiin on vapaa pääsy. SM-finaalien osalta kannattaa kuitenkin varmistaa parhaat paikat pääkatsomosta hankkimalla joko päiväkohtainen tai koko tapahtuman pääkatsomolippu. Näin varmistat huippupaikan otteluiden seuraamiseen ja voit poistua alueelta tietäen pääseväsi takaisin pääkatsomon huippupaikoille palatessasi. Lisätietoa >>>

Parhaimman biitsielämyksen SM-finaaleissa varmistat VIP-passilla, joka takaa alueen parhaat paikat aivan kentän laidasta toiselta pitkältä sivulta. Nauti pelien lomassa VIP-teltassa Art Cateringin ja Mustan Magian valmistamasta ruoasta ja suuntaan pelien päätteeksi jonon ohi iltabileisiin Londoniin tai Escapeen. Lisätietoa >>>

 

Kesän 2019 beach volley -tapahtumat Jyväskylässä

Turnaukset:

15.-16.6.          U14 ja U16 SM-osakilpailu

27.6.                Virve-turnaus

28.-30.6.        SM-osakilpailu ja Nyström’s Beach Volley Camp

27.-28.7          Avoin turnaus

16.-18.8.          SM-finaalitViikoittaiset tapahtumat:

ViikkoBiitsi keskiviikkoisin
Juniorien harjoitukset

Kuva: Tero Takalo-Eskola / Jyväskylän kaupunki